Boksläpp – köp min bok!

Boksläpp – köp min bok!

Det började för ca 2 år sedan och nu är min bok äntligen här! “Hur mycket pengar behöver man egentligen?” är tänkt att hjälpa dig som läsare att ta tag i din privatekonomi och nå dina drömmar!

PS. Vill du köpa boken finns den hos förlaget, Bokus, Adlibris, Akademibokhandeln med flera. Vill du har ett signerat exemplar kan du maila mig på info@bliekonomisktoberoende.se med titeln “köpa bok”. Jag skickar 1 bok för 220kr inklusive frakt. Vill du ge bort en också skickar jag 2 böcker för 400kr inklusive frakt. DS.

Det började en vacker vårdag i April 2019 (i Vietnam)

Under 2019 var jag och min fru tjänstlediga i 6 månader, Mars-Augusti. Första månaden spenderade vi i Sydafrika som volontärer i 4 veckor och i April bodde vi på östkusten i Vietnam. Det var där och då jag på riktigt tog tag i bokskrivandet. Jag gjorde ett utkast om tänkt innehåll till en bok och började skicka ut till förlag. Redan då hade jag satt titeln till “Hur mycket pengar behöver man egentligen?” Jag fick ganska snabbt napp från ett förlag och jag skrev oerhört mycket på boken under tjänstledigheten. I Juli 2019 hade jag ett utkast klart.

Sedan dess har det varit många turer fram och tillbaka. Redaktören som jag fick napp hos blev sjuk, jag fick leta nya förlag igen under början av 2020. Under hösten 2020 har jag samarbetat mycket med förlaget som nu gett ut boken med korrekturläsning, formgivning med mera. Boken skickades till tryck efter nyår och nu är den alltså här!

Boken “Hur mycket pengar behöver man egentligen?”

Så vad handlar boken om? Jag skulle säga att det är en sammanfattning av min filosofi kring sparande, livsstilsfrågor, lycka, pengamaskinen, tankar om frihet, FIRE med mera. Dessutom har jag intervjuat 12 olika personer i boken, både finansprofiler och de som är ekonomiskt oberoende idag tack vare sitt sparande. De delar med sig av sina tankar och tips kring pengar och sparande, och svarar även på frågan “hur mycket pengar behöver man egentligen?”. Det genomgående temat är att du som läsare ska komma till insikt om hur mycket pengar du behöver för att nå dina drömmar och mål, och hur du tar dig dit.

Boken är tänkt att vara en guide både för den som inte kommit igång med sitt sparande, men också för dig som redan sparar. För dig som redan sparar finns det mer tankar och innehåll kring det emotionella delen av sparandet och varför man egentligen ska spara. Jag tror att de delarna och aspekterna av sparandet är lätta att glömma och missa men är otroligt viktiga för att du ska tycka att det är kul. Jag reflekterar lite kring vad det är vi jagar och vill nå med en pengamaskin. Hur kan vi spara till långsiktiga mål men samtidigt kunna må bra under tiden som vi sparar? I boken har jag också lite frågerutor och möjlighet till reflektion för att hjälpa dig få igång tankarna. Mycket går hand i hand med den resa som jag själv gjort och de frågor som jag stött på längs vägen av mitt eget sparande.

min bok

Marknadsföring

Marknadsföringen är såklart superviktig för att jag ska sälja några böcker. Jag önskar att alla läste min bok för att inse att det går att nå sina drömmar och mål med hjälp av en pengamaskin. Vill du hjälpa mig att sprida ordet vore jag väldigt tacksam! Du får gärna dela det här inlägget eller min boksida i dina sociala medier och tipsa familj och vänner om min bok.

Jag själv jobbar nu ganska mycket med att få publicitet i media. Jag har redan tidningar på gång och eventuellt inslag i TV om ca 1,5 vecka. Via förlaget har jag fått hjälp med lite bildmaterial men jag har även varit ute själv och tagit bilder. Krävs ju säljande bilder! Förra helgen var jag ute och gjorde mitt bästa för att ta lite snygga bilder. Man får inte vara rädd för att bli lite skitig 😉

Köp min bok!

Jag hoppas att du vill köpa ett exemplar av min bok. Jag är säker på att den kan hjälpa dig att dels komma igång med sitt sparande, om du inte har gjort det, men också att ta sparandet till nästa nivå där du förstår hur mycket pengar du egentligen behöver för att nå dina drömmar och mål!

Köp boken hos:

Förlaget
Bokus
Adlibris
Akademibokhandeln

Är du intresserad av att köpa ett exemplar signerat av mig? Skicka ett mail till mig på info@bliekonomisktoberoende.se med titeln “köpa boken” så fixar jag det. Pris 220kr inklusive frakt. Skulle du vara intresserad av att ge bort ett exemplar skickar jag två böcker för 400kr inklusive frakt.

Tack och hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar!

6 thoughts on “Boksläpp – köp min bok!

 1. Cecilia

  Grattis till boksläppet! Det måste kännas otroligt häftigt att få se det som man har skrivit färdigförpackat i en bok (en av mina egna drömmar). Härligt jobbat, och jag ser fram emot att läsa boken!

  1. Herr Oberoende

   Tack Cecilia! 🙂 Ja det är verkligen kul och en härlig känsla!

 2. Josephine

  Massa gratulationer till bokslæppet! Ønskar dig lycka till med marknadsføringen. Ska definitivt køpa ett exemplar 🙂

  1. Herr Oberoende

   Tack Josephine! 🙂

 3. Ammar Bunni

  Grattis till boksläppet!

  1. Herr Oberoende

   Tack så mycket Ammar! 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *