Ny på bloggen, börja här!

Hej och välkommen till bloggen Bli Ekonomiskt Oberoende. Kul att du hittat hit! Jag hoppas att du ska gilla mina inlägg och att du vill vara med och dela min resa mot ekonomiskt oberoende med dina tankar och erfarenheter.

Bloggen startades i Juli 2017 och är fortfarande ganska ung. Här hittar du mer information om mig. Läs gärna om min inställning till ekonomiskt oberoende, min drivkraft och hur du kan göra för att bli rik. För mer detaljerade inlägg om metoder och strategier för att nå ekonomiskt oberoende kan jag rekommendera mina inlägg om 4%-regeln och när du kan kalla dig ekonomiskt oberoende. För mer specifika spartips kommer det mer löpande under tiden på bloggen men just nu finns det endast ett detaljerat inlägg om hur du kan minska dina utgifter på boendet.

Jag gillar att läsa böcker och samlar mina bokrecensioner tillsammans med annan inspiration här.

Pengarna vi sparar sätter vi in i vår ”pengamaskin” som ska försörja oss i framtiden. Så här ser vår pengamaskin ut idag som kanske kan inspirera dig.

Har du några frågor eller funderingar är det bara att kommentera mina inlägg eller maila till info@bliekonomisktoberoende.se

Tanken med bloggen är att starta diskussioner och dela tankar och idéer om ekonomiskt oberoende.

Tack för att du stödjer min blogg!

4 thoughts on “Ny på bloggen, börja här!

 1. Eva Bornemark

  Det ska bli kul och intressant att följa dig!!!
  Lycka till🌹👏

  1. Herr Oberoende

   Tack för de värmande orden Eva! 🙂

 2. Snygg blogg. Jag har också startat en ekonomiblogg helt nyligen. Den riktar sig till nybörjare. Ta gärna en titt på:
  enkel-ekonomi.blog

  1. Herr Oberoende

   Hej Kim,
   Kul att du gillar min blogg! Låter spännande, lycka till!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *