Bloggens samarbetspartners

På den här sidan har jag samlat information om bloggens samarbetspartners. Genom att använda någon/några av tjänsterna tror jag du både kan tjäna och spara pengar!

Jag startar samarbeten med företag och organisationer som jag själv använder och tycker är bra. De hjälper mig i min vardag och erbjuder bra tjänster. Min tanke är att de också kan ge ett värde för dig som läsare av bloggen. De flesta av dem ger mig en liten ersättning om du använder mina sponsrade länkar, och som tack ger vissa av dem också en rabatt/bonus till dig som använder mina länkar. En win-win så jag kan finansiera min blogg och du blir introducerad och får rabatt på bra saker och tjänster.

överenskommelse

Investeringar

Better Globe – Ett hållbart sätt att investera dina pengar med god avkastning, hjälp för människor och klimat/miljö.

TRINE – Ett hållbart sätt att investera dina pengar i solpanelspaket som hjälper lokalbefolkningen till bättre liv. Använd den här länken när du blir kund så får du 10€.

Tessin – Crowdfunding-plattform där du kan låna ut dina pengar till olika fastighetsprojekt.

Avanza – Erbjuder sparare en plattform att hantera sina aktier och fonder på.

Nordnet  – Erbjuder sparare en plattform att hantera sina aktier och fonder på.

Lysa – Fondrobot som hjälper privatsparare att investera sina pengar med god riskspridning, till låga avgifter och utan att du behöver tänka så mycket på det.

Savelend – En plattform där du kan investera i olika krediter (P2P, företagskrediter, factoring, inkassoportföljer). Blir du kund via min länk och sätter in minst 5 000kr får både du och jag 250kr i bonus. Sätter du in minst 10 000kr får vi båda 600kr var.

Lendify – Är en peer to peer (P2P) plattform där privatpersoner kan låna ut sina pengar till andra privatpersoner till bra ränta.

Jämförelsesidor

Compricer – Jämförelsesida för elpriser, bilförsäkringar etc.

Compricer Bolån – Bästa sidan för att jämföra räntor på bolån.

Elskling.se – Jämför elavtal.

Insplanet – Bra sida för att jämföra olika försäkringar.

HittaMäklare – Bra sida för att jämföra pris för mäklare vid bostadsförsäljning.

Konsumtion

Hallon – Tillhandahåller prisvärda mobilabonnemang.

Vimla – Tillhandahåller prisvärda mobilabonnemang.

Nextory – Ljudböcker till bra priser.

Matsmart – Här kan du handla varor som har utgått från butikers sortiment eller med kort datum till rejält reducerade priser. Bra för klimatet och plånboken.