Billiga bolån till alla

Billiga bolån till alla

Avanza släpper ett nytt koncept som heter Bolån+, det är en bra möjlighet för oss som vill sänka våra bolånekostnader.

Avanza Bolån+

I veckan har Avanza  lanserat något de kallar för Bolån+. Det är ett bolån som riktar sig till alla, utan krav på ”helkundslösning” eller att du har ditt kapital samlat hos Avanza. Kriterierna är att du max får belåna 60% av din bostads värde och då har du möjlighet att få låna till 1,29% ränta.

Jag vet inte exakt hur det kommer fungera för tjänsten är inte lanserad ännu. Men om du är intresserad så ska du anmäla ditt intresse till Avanza här .

Det här var bara ett kort tips jag ville dela med mig av. Jag har ju tidigare skrivit om hur du kan få ner räntan på dina bolån men det här erbjudandet är väldigt attraktivt enligt mig.

Lycka till med sparandet!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *