Uppmärksammad i media

Uppmärksammad i media

Min bok släpptes för ca 4 veckor sedan nu. Jag har varit med i lite media och det kommer att komma mer!

Min bok

För dig som missat det så släppte jag min bok “Hur mycket pengar behöver man egentligen?” för knappt en månad sedan. Det har varit en jätterolig och spännande resa fram tills släppet. Även nu efter släppet så är det väldigt kul att jobba med marknadsföringen och försöka få tag i media för att sprida budskapet ännu mer.

Hittills har jag varit med i lokaltidningen och i förra veckan var jag och gästade Malou på TV4! Utöver detta så har jag fler intervjuer på gång så det är riktigt skoj! Jag märker också att försäljningen av mina böcker ökar efter att jag varit med i media, kanske inte så oväntat. Men jag vill såklart sprida mitt budskap och sälja så många böcker jag kan. Jag får även mer mail och samtal vilket jag gillar, det är alltid kul att interagera med de som gillar det jag gör. Mycket positivt helt enkelt!

TV4

Som jag nämnde ovan så gästade jag Malou på TV4 förra veckan. Det var en riktigt spännande upplevelse. Jag var med på tisdagen så jag körde upp från Skåne på redan på måndagen. Deltog hos Malou gjorde jag ca 1130 och sedan körde jag hem. Kan tyckas vara en lång resa för att vara med drygt 10 minuter på TV men det var kul. Visst var jag spänd och lite nervös men det gick väldigt bra. Jag har ju varit med en gång tidigare. Malou är lugn och skapar en trygghet runt om sig så jag kände mig aldrig stressad när jag satt i studion.

När jag väl kom igång och pratade med Malou gick tiden så fort. När jag märkte att hon började avrunda tänkte jag “är det redan slut?”. Efteråt hade jag ett riktigt adrenalinpåslag och det kändes toppenbra. Inslaget är ca 10 minuter och du kan titta på det här nedan.

Lokaltidningen

Lokaltidningen skrev ett trevlig reportage om mig, artikeln har även publicerats på sydsvenskans hemsida. Du kommer åt e-versionen av lokaltidningen på den här länken.

Jag kommer som sagt att bli lite mer uppmärksamhet under våren, återkommer med det. Om du är intresserad av att titta på tidigare inslag där jag varit med så finns de samlade på min inspirations-sida.

4 thoughts on “Uppmärksammad i media

 1. Viveka

  Hej Eric! Ja nu du! Nu kommer din bok att sälja som smör! Det finns många som vill bli rika.
  Såg dig på löpet idag (Aftonbladet). Det är bara att gratulera. Jag håller själv på med en biografi, Det är väldigt roligt och man har nåt att göra som pensionär. Ju mer man skriver ju mer kommer man ihåg att man varit med om. Skriver även om min mor och äldre släktingar. Men den lär jag inte bli rik på. Och den kommer nog inte att publiceras. Annars har jag faktiskt haft ett par publiceringar. Här kommer ett spartips. Skaffa boken ” Var rädd om maten”. Den ges /eller har givits ut av Lantmännen. Den kostar ingenting, endast porto. Jag tror att den finns kvar, annars kan man nog hitta den någon annanstans. I den finns 50 recept för dag 1 och dag 2. Dag 2 handlar om vad man kan göra med maten som blir över från dag 1. Man blir inspirerad!

  1. Herr Oberoende

   Hej Viveka! Ja jag blev riktigt överraskad när jag kom på förstasidan idag! 🙂 Hade ingen aning att jag skulle få hamna där, men det är bara att tacka och ta emot 🙂

   Låter kul med en biografi, det kommer jag säkerligen att skriva också någon dag. Det är alltid kul att titta tillbaka och minnas vad man gjort och upplevt.

   Vad kul att du nämner den boken, jag kom över den för knappt 10 år sedan. Minns den att resterna från “dag 1” skulle sedan användas i rätten “dag 2”. Väldigt smart 🙂

 2. Andreas Bøe

  Hei, jeg har fulgt bloggen din noen år nå, og du har inspirert meg til å selv ønske økonomisk uavhengighet en dag. Så det ser jeg fram til. Jeg ser også fram til å lese den nye boken din. Som økonomisk bevisst var det ikke aktuelt å kjøpe den, men jeg har fått biblioteket til å kjøpe inn noen eksemplarer.

  Takk for reisen så langt, ser fram til flere bloggposter.

  Et spørsmål på slutten: nå som det er så lave renter på boliglån. Har du vurdert å ta opp mer lån på huset for å investere?

  1. Herr Oberoende

   Hej Andreas,
   Tack för din kommentar och vad trevligt att jag har följare utanför Sverige! Jättebra tänkt med att ta hem boken till biblioteket 🙂

   Ja det där med att låna för att investera kan vara en god idé. Jag har skrivit lite om det i ett inlägg jag skrev för några år sedan. Kortfattat kan man säga att om du kan få bättre avkastning på dina investeringar än vad räntan kostar så är det värt det. Men sen handlar det ju också om att räntorna kan gå upp, börsen kan svänga och det måste kännas bra så att du inte ligger och är orolig för att du belånat huset för att investera. Vi har belånat huset för att investera en gång för ca 4 år sedan. Vi funderar på att eventuellt göra det igen senare i år.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *