Min bok – Hur mycket pengar behöver man egentligen?

min bok

Det finns flera sätt att köpa min bok. Om du är intresserad av ett signerat exemplar kan du maila mig på info@bliekonomisktoberoende.se. Priset är 220kr inklusive frakt. Vill du även ge bort en, skickar jag två för 400kr inklusive frakt. Annars kan du köpa boken hos förlaget, Bokus, Adlibris, Akademibokhandeln med flera.

Min bok “Hur mycket pengar behöver man egentligen?”

I slutet av januari 2021 släppte jag min första bok! Boken heter “Hur mycket pengar behöver man egentligen?”. Boken ger dig som läsare verktyg och hjälp att komma fram till hur mycket pengar du egentligen behöver och hur du kan spara ihop dem! Jag delar med mig av mina erfarenheter och min filosofi, pratar om livsstilsfrågor, FIRE, hur du sparar smart och mycket mycket mer. I boken intervjuar jag även kända finansprofiler och de som redan blivit ekonomiskt oberoende genom sparande. De kommer att ge dig sin syn på hur mycket pengar du behöver och ge sina tips och råd hur du kan nå dit.

Huvudsyftet med boken är att hjälpa dig att inse att du kan ta tag i din privatekonomi och skapa din egen framtid. Boken har många konkreta tips och råd. Samtidigt som mycket är konkret och lätt att ta till sig så varvar jag detta med lite mer filosofiska tankar som t.ex. varför du ska spara och tankar om hur du kan växa som person när du tar tag i din privatekonomi.

I slutändan har vi alla bara ett liv att leva, och visst vore det fantastiskt om du fick fylla det med det du älskar? Jag är fast övertygad om att en pengamaskin som ger dig mer frihet i livet är rätt väg att gå för att kunna skapa dig ditt drömliv. Mitt mål med boken är att just du ska få insikter och verktyg som gör att du kommer kunna få leva det liv som du drömmer om.

Ta chansen och köp min bok för att starta nästa kapitel av ditt liv. Jag lovar många aha-upplevelser och flera tips som kommer ta dig närmare dina mål och ge dig mer frihet i livet!

Att köpa boken

Köp boken hos:

Förlaget
Bokus
Adlibris
Akademibokhandeln

Är du intresserad av att köpa ett exemplar signerat av mig? Skicka ett mail till mig på info@bliekonomisktoberoende.se med titeln “köpa boken” så fixar jag det. Pris 220kr inklusive frakt. Skulle du vara intresserad av att ge bort ett exemplar skickar jag två böcker för 400kr inklusive frakt.

Ljudbok

Boken finns även att lyssna på hos Nextory och Storytel till exempel.

4 thoughts on “Min bok – Hur mycket pengar behöver man egentligen?

 1. Magnus

  Hej Eric,
  Tar du upp hur robotar kan placera pengarna åt en i boken?
  Lycka till!

  Magnus

  1. Herr Oberoende

   Hej Magnus,
   Jodå pratar lite om fondrobotar i boken 🙂 Tack!

 2. Tobias Berg

  En mycket bra och lättförståelig introduktion för en som precis börjat intressera sig för sin privatekonomi. Fick många bra tips av boken. Gillade särskilt anekdoten om fiskaren i slutet, hans sätt att se på livet är varför man vill jobba mindre.

  1. Herr Oberoende

   Hej Tobias! Tack för din kommentar och feedback, det var kul att höra 🙂 Ja visst är den bra 😉

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *