Pengamaskinen november 2018

Pengamaskinen november 2018

November är förbi, jag tänkte uppdatera er om utvecklingen av pengamaskinen och månadens aktieinköp.

Pengamaskinen november 2018

November har varit lite lugnare jämfört med oktober på börsen. Efter den lilla korrektionen under oktober så har november varit i princip oförändrad. Dock svagt neråt. Börsen gick ner 1,18% och vår portfölj ”bara” 0,7%. Alltid kul att gå bättre än index!

utveckling november

Månadens aktivitet

Saker och ting börjar dra ihop sig. Vi har ju planerat att vara tjänstlediga under 2019. Just nu är det 6 månader som vi satsar på med start i Mars 2019. Fru Oberoende har allt klart med sin arbetsgivare och fått OK. Jag däremot är fortfarande i diskussion med min arbetsgivare hur vi ska ”lösa” det. Det återstår att se hur det kommer sluta men jag gjorde en formell ansökan i veckan som gick. När jag fått besked hur det blir med min arbetsgivare kommer jag informera er mer om vad vi planerar att göra och hur vi tänkt utnyttja ledigheten. Tanken är verkligen inte att ligga på soffan utan vi har en hel del idéer och planer på vad vi vill göra!

Månadens sparbelopp har gått till vår budget för tjänstledigt samt lite sparade till Better Globe och TRINE.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *