Min bok finns nu som ljudbok!

Min bok finns nu som ljudbok!

Det har dröjt lite men nu äntligen är min bok inläst och finns att lyssa på som ljudbok hos Storytel eller Nextory till exempel!

Min bok

För dig som missat så släppte jag min första bok “hur mycket pengar behöver man egentligen?” i januari i år. Jag är stolt och glad att jag publicerat en bok där jag sammanfattat min filosofi kring pengar. Det är som en “one-stop-shop” med information och tips om hur du kan påbörja din resa mot ett bättre och rikare liv.

Försäljningen har gått ganska bra tycker jag. Jag fick trycka upp en andra upplaga innan sommaren vilket är positivt såklart! Däremot har jag insett att det är svårt att sälja böcker, det krävs mycket media. Jag har fått hjälp genom reportage i TV, radio och tidningar. Det har varit kul att jag får uppmärksamhet och kan sprida mitt budskap ännu mer. Det har även gett lite ringar på vattnet och jag har fått flera nya kunder till min privatekonomicoachverksamhet vilket jag är tacksam för. Min önskan att kunna jobba mer aktivt med privatekonomi och hjälpa andra går framåt även om det är långt ifrån något jag kan försörja mig på än.

Ljudbok

De som läser in ljudböcker, och speciellt de mest populära, har varit väldigt uppbokade. John Pekkari som läst in min bok hade över 6 månaders väntetid när jag bestämde mig för att det var han som skulle läsa in min bok. Nu har han gjort det och det känns lite surrealistiskt att höra någon annan läsa upp min bok, det jag skrivit. På något sätt påminner hans röst lite om han som läste upp Bamse på TV när jag var liten. Det blir en mysig känsla och riktigt kul att lyssna!

För dig som ännu inte köpt boken rekommenderar jag såklart att du gör det. Skicka ett mail till mig på info@bliekonomisktoberoende.se med ämnet bok så skickar jag gärna ett signerat exemplar för 220kr inklusive frakt. Vill du inte köpa boken finns nu möjligheten att lyssna på den för en billigare peng. Både Nextory och Storytel har dessutom gratis provperioder. Det går att provlyssna hos Nextory så får du en känsla för personen som läser upp också.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *