Dags för en time-out

Dags för en time-out

Ja, ibland blir det helt enkelt lite för mycket. Just nu saknar jag energi, tid och lust att skriva på bloggen och tar ett kort uppehåll.

Time-out

Ni som följer bloggen har säkert märkt att det inte kommit ut något nytt inlägg de senaste två söndagarna. Ber om ursäkt för att jag inte meddelat något i förväg och tackar ödmjukast för er som hört av er och frågat varför det inte kommit något nytt inlägg.

Hösten har varit hektiskt och delvis turbulent för mig både på jobbet och privat. Lite för många bollar i luften som gjort att jag just nu känner att jag behöver en paus från en del saker. När jag inte längre känner lust och glädje kring att skriva nya blogginlägg så blir det heller inget bra innehåll som blir av värde för er som läser mina inlägg.

Jag har därför bestämt mig för att ta en time-out. Jag är säker på att jag kommer tillbaka och skriver här på bloggen igen. Kanske i ny tappning, med olika intervall mellan inläggen. Det får vi se. Just nu vill jag ha en paus för att få tid att hämta energi och lust att skriva igen. Var så säker på att det åtminstone kommer en årsrapport vid årsskiftet. Bara för att jag slutar skriva här under en period så kommer ju vår pengamaskin och mål bestå.

Jag tänkte lämna er den här gången med ett citat som jag tycker passar ganska bra in på min situation med avseende på att göra en förändring i sitt liv. Allt är inte för evigt och status quo, det går att göra saker annorlunda, glöm inte det. Tack för er förståelse och support. Vi hörs längre fram!

“If you don´t like it, move! You´re not a fucking tree”

4 thoughts on “Dags för en time-out

 1. Steffo

  Hej.

  Hälsan och välmåendet är alltid viktigast. Och världen är full av ”idiot-bosses”, men det vet vi ju alla 😉
  Tag hand om dig Eric!
  Och kom tillbaka när energin är där igen.

  1. Herr Oberoende

   Tack tack!

 2. Josephine

  Hoppas vi får høra ifrån dig i någon tappning i framtiden!

  1. Herr Oberoende

   Ja någonting blir det säkert 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *