Webinar med Optimal Investments

Webinar med Optimal Investments

Under några år har vi investerat i en obligation som köper och hyr ut fastigheter i USA. Nu har du chansen att lyssna på en av grundarna och ställa dina frågor för att se om det är något för dig.

Optimal Investments

Optimal Investments är ett företag som köper, renoverar och hyr ut fastigheter i USA. För att finansiera sin verksamhet ställer de ut obligationer som vi som privatpersoner kan teckna oss på. Jag och min fru har själva gjort det i några år med gott resultat. I samarbete med Optimal Investments kommer vi nu erbjuda er läsare på tre webinar. Jag har även en sida där jag har skrivit mer om Optimal Investments om du vill läsa på lite mer. Webinaret sker på svenska.

Webinar

Nedan följer information från Optimal Investments om webinaret:

Optimal investments köper, renoverar samt hyr ut lägenheter till personer i USA, främst i Ohio. Affärsidén bygger på det faktum att det råder en stor brist på prisvärda lägenheter framförallt för de personer som erhåller bostadsbidrag s.k Section 8. Upplägget är enkelt och Optimal ställer ut en obligation med fast årlig ränta. Detta har Optimal gjort under några år med gott resultat.

Passa på och var med på ett av webinaren och se hur du kan få en bra avkastning på ditt kapital utan kopplingar till börsen på en marknad som ständigt växer.

Du kan läsa mer om Optimal investments på deras hemsida www.optimal.investments

Schema för webinaren hittar du på följande länk, på samma sida anmäler du dig för att lyssna. För att kunna deltaga behöver du INTE ladda ner någon app. Det räcker med en webbläsare och du kan delta från datorn, surfplattan eller mobilen.

Välkommen!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.